contact: gotanasronull@nullgmail.com

Smart Board Podpora praktické vzdělávání na Daycroft Montessori School

Učebny "Použití interaktivní tabule, citlivé na dotek umožňuje zvýšit studentů zapojení a vylepšení efektivity učení

Pro málo přes rok, učebny na Daycroft Montessori School of Ann Arbor použili SMART Board - interaktivních tabulí s dotykovými displeji - zvýšení zapojení studentů při výuce a zvýšit efektivitu učení.

SMART Board jsou používány na všech základních úrovních vzdělávání v Daycroft, od mateřské školy až 6. třídy.

Daycroft je stupně 3-4B třídních v základní Campus školy na Zéb Road, poskytuje vynikající ilustraci toho, jak SMART Board pomáhá obohatit vzdělávací zkušenosti. Ředitelé Sheri Horn a Mandi Tuite použít prezentační nástroj state-of-the-art pro všechno od vedení studentů krok za krokem matematiky, vědy a výuky jazyků uměleckých k projekci vzdělávací videa a řízení využívání žáků o vzdělávacích počítačových aktivit.

Konkrétně se jedná o technologie SMART Board nedávno pomohl Horne a Tuite přinese živý život výuce svých žáků ve znakovém jazyce, řečtinou a latinou.

Dalším příkladem nástroj při použití: SMART Board pomohl Daycroft je Stupně 3-4B Studenti se seznámí s pojmy a aplikace grafů tím, že jim bude umožněno pracovat s velkorozměrových mřížek na povrch interaktivního displeje.

Perfektním doplňkem k tradicím Montessori Works "SMART Board je skvělý nástroj pro výuku," říká Tuite. "Je to tak hands-on a vizuální, poskytuje perfektním doplňkem k naší tradiční Montessori funguje."

interaktivní tabule

Horne dodává: "Šance manipulovat SMART Board je dotykový displej podporuje zapojení studentů. To dělá učení více zábavy. Studenti c...

Continue Reading

11 Rychlé tipy Pokud jde o Boeing 737 Flight Simulator

11 Rychlé tipy Pokud jde o Boeing 737 Flight Simulator Létání Letadlo je čím dál snazší každodenní pomocí technologie of Flight Simulátor a hra jako my. Letový simulátor je složitý proces, který může rozvíjet kde technologie uměle re-CR... Létání Letadlo je čím dál snazší každodenní pomocí technologie of Flight Simulátor a hra jako my. Letový simulátor je složitý proces, který může rozvíjet kde technologie uměle znovu vytvoří letového provozu. Let Simulátor je replikou leteckém simulátoru, ale nemůže ve skutečnosti umožňují učit se celý proces létání. Tato zkušenost vám pomůže rozhodnout, zda chcete, aby se stal skutečným pilotem, nebo ne? Jedná se o nástroj, který může pomoci učni a instruktoři ve skutečném tréninkového prostředí. Rychlé tipy Pokud jde o Boeing 737 Flight Simulator:

  1. Sedět na kokpitu, budete rozumět, jak letový simulátor funguje, jak to ukazuje mapu a svou cestu k cíli.
  2. Získat pochopit celý proces provozu tryskové leteckou
  3. Můžete sedět spolu s pilotem a podívat se na každý aspekt dělají, zatímco ovládání letu.
  4. Také, pokud máte v úmyslu se připojit k služby letounu jako pilot nebo již výcvik kurzu, tato zkušenost je výhodou do svého učení se.
  5. Prostředí, ve kterém pilot musí letět celou dobu letu je ošemetná zpracovávat a tak, aby to jednodušší a bezpečnější pro piloty, Boeing 737 letový simulátor technologie je určena pro výcvik pilotů.
  6. Používá se z různých důvodů, počínaje Boeing 737 pilota školení, design a vývoj letounu, pro výzkumné účely charakteristik letadel a zacházením kvality regulace.
  7. Ozdobit intenzivní koncentrace potřebná p...

Continue Reading

A Hooking öröme

A Hooking öröme AnnaMKB Anna egy élethosszig tartó, horgolt oktató, aki új technikák kipróbálásával, új készségek elsajátításával és másokkal való megosztásával élvezi. A Nemzeti Horgász Héj ünnepe / Hónap A Nemzeti Horgász Hónap és 2012-ben a Nemzeti Horgolt Hó március 16-22. Tudta azonban, hogy március is a hálókivetés hónapja? Március csak tele van horog jósággal! Tehát mi horgolt, egyébként? És miért annyira ideges a horgászok, amikor az emberek megkérdezik tőlük, hogy mit kötnek? Az elmúlt években sok leírást hallottam, de azt hiszem, ez a kedvencem: ahol összefonódik a térben, horgolt kereteket. Habár horgolással szilárd anyagot készíthet, valóban ideális nyitott, csipkézett minták létrehozására. A horgolás viszonylag új kézműves, hiszen az ilyen dolgok megyek, és mint minden kézművesség, népszerűsége gyengült és elgyengült. Manapság a horgász újra megújul a népszerűségben, és megérdemli. Függetlenül attól, hogy egy régi kézzel horgolt vagy ha még soha nem vettél fel horgot, most egy nagyszerű alkalom arra, hogy felfedezd - vagy újra felfedezd - a Hooking örömét! A Mi a horgolás? A horgolt szó a francia szó a horog. Ami azt jelenti, hogy amikor horgolt horogról beszélünk, azt mondjuk, hogy horoghorogot használunk. A horgolás lényegében egy horgot és szálat használ, például fonalat vagy zsinórt, hogy szövetet hozzon létre. Bár régészeti bizonyíték van olyan technikákra, mint a horgászathoz, amely évszázadok óta következik be, nincs...

Continue Reading

Hogyan lehet újracsavarozni a jármü padját?

Hogyan lehet újracsavarozni a jármü padját? JNalbach419 Elkezdeni. Ha van egy pad ülése, amely újrahasznosított, vagy szeretné megtanulni, hogyan történt, mint ez a hely az Ön számára. Valójában sokkal egyszerűbb, mint amilyennek látszik, és professzionális minőségi belső belsővel rendelkezik. Megtanítom Önt, hogyan kell újrakezelni a pad ülést az elejétől a végéig. Lehet, hogy a barátaid és még az idegenek is megakadályozzák a forgalomban, hogy megkérdezzenek egy kérdést... HOGY A BELÜL? ÉS HOGYAN KELL A KÖLTSÉGET? A. Ugyanazokat a fogalmakat használhatja, mint bármely helyet, ahova jössz. ANYAGOK: Szövet (kb. 3,5 yard kell) Nagyteljesítményű menet. Szemekhez. (A fém fűzőlyukak bármely kézműves áruházban megtalálhatók.) Olló. Szalag mérőszalag. (Ez fontos a görbület helyes méréséhez.) Vonalzó vagy mérőszalag. Kalapács. Nyakkendők - vagy - Hog nyakkendők.

  1. LÉPÉS Távolítsa el a pad ülését a járműből. Az ülés alsó része a legtöbb járműben nagyon könnyen eltávolítható, és azonnal ki kell ugrania. A felső rész kissé nehézkes lehet, általában az ülés hátulján lévő felszabadulási pont van, amelyet csavarhúzóval kell lazítani. Miután eltávolította az ülés felső és alsó részeit, az igazi móka elkezdődik!
  2. LÉPÉS Az anyag mérése. A ronggyal mérőszalag segítségével mérje meg az ülés dimenzióját, mind a felső, mind az alsó rész nem lehet azonos. Ez a legfontosabb lépés annak érdekében, hogy az ülése tiszta és professzionális legyen. Hozzon létre egy rajzot az ülésről, az írott méretekkel, hogy szükség esetén visszavigyem. Mérje meg az...

Continue Reading

A gyermekek számára készült dolgok

A gyermekek számára készült dolgok Pam Irie Rengeteg baba dolgot láttam, hogy mindenféle ajándékot látok, hogy a baba online legyen, ezért töltsem be ezt az oldalt egy olyan gyűjteménybe, amelyről azt gondolom, hogy a legjobb dolgok és útmutatók a baba dolgok létrehozásához. A minták az egyszerű baba játékoktól a kifinomult hintaszékig és a bölcső kombinációig terjednek. (Az utóbbi esetben az ideális családi örökség lenne.) A képen látható pizsamafogyasztók. Ezek lehetnek olyan dolgok, amelyeket egy kisbabának való készítésnél kellene megtenni. Persze, egy kicsit olyan lenne, hogy egy csecsemő valóban használná a pizsamagot, de időközben aranyos nézni, nem ért egyet? Itt a Pajama Eaters. ( Pelenkázó táska mintás a babákhoz Things to Make egy baba számára # 1Roomy Diaper Bag Szeretem a táskákat készíteni, és ez a pelenka táska néz ki, mint egy győztes számomra. A bemutató itt a Make Baby Stuff.com oldalon található. ( Burp rongyok, hogy készítsen egy baba Dolgok, hogy készítsen egy baba # 2DIY Burp Cloths A színes burp ruhákat a Jessica varrta a Sew Chic-ban. Ezek a burppel készült ruhák előkészített pelenkákkal készültek és tökéletesek a baba létrehozásához. A módszer, amellyel ezeket a szépségeket megteremtette, a Chickpea Sewing Stúdióban található. Köszönjük hölgyeimnek! :) ( Pelenkázó tengelykapcsoló - a dolgok, hogy készítsenek a Baby számára Things to Make for a Baby # 3Diaper ClutchThings, hogy egy kisbabának magában foglalja ezt az ügyes pele...

Continue Reading